Φοράμε πάντα σωστά παπούτσια όταν οδηγούμε!

Μία τόσο απλή λεπτομέρεια, πολύ όμως σημαντική. Βάσει του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας ο οδηγός πρέπει πάντα να είναι σε θέση να ελέγχει το όχημα. Η λάθος επιλογή παπουτσιών μπορεί να προκαλέσει ατύχημα ή ακόμα και να αποβεί μοιραία!

Πως φορτώνουμε σωστά τη μηχανή μας

Το ταξίδι με μοτοσυκλέτα μπορεί να είναι από τα πιο ωραία που μπορεί να κάνει κανείς. Η φόρτωση όμως των αποσκευών για το ταξίδι μπορεί να γίνει πονοκέφαλος και να μας ταλαιπωρήσει όχι σωματικά αλλά και να ταλαιπωρήσει και την μηχανή μας.

Κατοικίδια στο όχημα

Τα κατοικίδια ζώα δεν πρέπει ποτέ να περιφέρονται μέσα στο όχημα! Ο πιο ασφαλής τρόπος, για να ταξιδεύει το κατοικίδιο ζώο σας...

Οδήγηση και υψηλές θερμοκρασίες

Για την περιπτώσεις της ανόδου της θερμοκρασίας, φαινόμενο γνωστό και ως ''καύσωνας'',
η Automoto σας προσφέρει κάποιες συμβουλές με στόχο την ασφαλή μετακίνηση.

Πήρατε καινούργιο όχημα;

Έχετε αγοράσει καινούργιο όχημα και δεν ξέρετε πότε πρέπει να περάσει πρώτη φορά από τεχνικό έλεγχο ΚΤΕΟ; Η Automoto είναι εδώ για να σας βοηθήσει!

Σωστή συντήρηση και αντικατάσταση ελαστικών

Τα ελαστικά είναι ένα από τα πιο σημαντικά σημεία του οχήματος μας, καθώς αποτελούν το κομμάτι το οποίο φέρνει σε επαφή το όχημα μας με το οδόστρωμα. Πρέπει πάντα να φροντίζουμε να βρίσκονται στην βέλτιστη κατάσταση αλλά και να τα διαχειριζόμαστε σωστά για να πετύχουμε στο μέγιστο βαθμό την ασφάλειά μας.

Προετοιμασία για τον χειμώνα

Μάθετε πως προετοιμάζουμε σωστά το όχημα μας για τους κρύους μήνες του χειμώνα.

Οδήγηση με κούραση / υπνηλία

Πολλά είναι τα ατυχήματα που προκαλούνται από αυτόν τον λόγο, ωστόσο  είναι  μία αιτία που δύσκολα μπορεί να ανιχνευτεί  μετά το αποτέλεσμα (ατύχημα).

Σωστός κλιματισμός στο αυτοκίνητο

Τώρα που η θερμοκρασίες είναι υψηλές και ο κλιματισμός είναι απαραίτητος.

Κινητό τηλέφωνο και οδήγηση

Ο νέος ΚΟΚ προβλέπει τσουχτερά πρόστιμα.

image
Προτεραιότητα & ποιοτική εξυπηρέτηση!

Με τηλεφωνικό κέντρο & σύγχρονες πλατφόρμες συνεχούς επικοινωνίας είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειάζεστε.

Κλείστε Ραντεβού

Βρείτε Χρήσιμες Συμβουλές & Οδηγίες σχετικά με το όχημα την ασφαλή μετακίνηση σας